Η Γη Της Ελιας Εξελίξεις: Η Αναστασία υποψιάζεται ότι η Αθηνά της κρύβει πράγματα!

Η Γη Της Ελιας Εξελίξεις: Η Αθηνά βρίσκεται κρυφά με τον Ιάκωβο και οι δύο ήρωες ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Η Αθηνά προσπαθώντας να αποφύγει τα οποιαδήποτε σχόλια δεν αναφέρει πουθενά τη σχέση της με τον Ιάκωβο. Έτσι, με κάθε ευκαιρία χρησιμοποιεί ως δικαιολογία την Μαργαρίτα.

Η Γη Της Ελιας Εξελίξεις: Η Αναστασία υποψιάζεται ότι η Αθηνά της κρύβει πράγματα!

Η Αθηνά συνεχίζει να λέει ψέματα στην Αναστασία για να συναντηθεί κρυφά με τον Ιάκωβο, στη «Γη της Ελιάς». Η δεύτερη, όμως δε θα αργήσει να το αντιληφθεί και θα βάλει μπρος ένα σχέδιο.

Το ποτήρι, όμως, έχει αρχίσει να ξεχειλίζει. Είδαμε πως η Αναστασία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι κρύβει η Αθηνά. Η Αθηνά της είχε πει πως θα ήταν με τη Μαργαρίτα. Για κακή της τύχη, όμως, η Αναστασία είδε τη Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο.

Τότε, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα ψέματα της Αθηνάς συνεχίζονται στην Αναστασία και όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς», δε θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Η Αναστασία παίρνει όλο το κουράγιο που έχει και αποφασίζει να ψάξει όσα της λέει η Αθηνά. Πώς θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει τι της έκρυβε;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα