Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Έτσι θα πάρει τον άντρα της πίσω η Αρετή

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Στάθης Καπερνάρος απηυδισμένος από τον εξευτελισμό που έχει υποστεί τόσο από την Αρετή όσο και από το γιό του τον Στέφανο επιζητεί λίγες στιγμές ηρεμίας μακριά από την Αρεόπολη. Έτσι λοιπόν κανονίζει ένα ταξίδι εκτός Μάνης με την Εύα. Προορισμός του η Αθήνα όπου εκεί το ζεύγος θα προσπαθήσει να βρει λίγη ηρεμία γιατί μετά όπως θα δούμε θα έρθουν νέες τρικυμίες.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Έτσι θα πάρει τον άντρα της πίσω η Αρετή

Η Αρετή μαθαίνει ότι ο Στάθης βρίσκεται μαζί με την Εύα στην Αθήνα και σκάει από τη ζήλεια της. Επεξεργάζεται στο άρρωστο μυαλό της ένα νέο σχέδιο προκειμένου να κλονιστεί η σχέση του Στάθη με την Εύα. Στο σχέδιο της αυτό τη βοηθά και η χαρτορίχτρα φίλη της η Χρυσούλα. Η Αρετή θέλει τον άνδρα της πίσω και μετανιωμένο για όσα της έχει κάνει.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι έχει ακριβώς σκαρφιστεί το άρρωστο μυαλό της Αρετής Καπερνάρου ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε ότι θα καταφέρει με τα τερτίπια της να κλονίσει τη σχέση του Στάθη και της Εύας.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα