Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Άγριο σκηνικό με Αλέξη και Φίλιππο! Τι συμβαίνει τελικά;

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Στη συνέχεια της σειράς, μία συνάντηση θα συγκλονίσει καθώς στο τέλος θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Η Μαργαρίτα ζητάει από την Αθηνά και τη Χάιδω να βοηθήσουν στη σίτιση των απόρων και αυτές δέχονται. Αργότερα, η Χάιδω κάνει τραπέζι στο σπίτι της προκειμένου να γνωριστούν ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη καλύτερα. Οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς οι συγκρούσεις συνεχίζονται και Αλέξης και Φίλιππος μπλέκονται σε άγριο καβγά.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Άγριο σκηνικό με Αλέξη και Φίλιππο! Τι συμβαίνει τελικά;

Ενώ ο Φίλιππος προσεγγίζει με φιλική διάθεση τον Αλέξη, η συμπεριφορά του τον βάζει σε σκέψεις και αρχίζει να τον υποψιάζεται, αφού καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Έτσι δεν θα αργήσει να ξεκινήσει να το ψάχνει περισσότερο και να βρει στοιχεία που φέρνουν στο φως νέα δεδομένα ξεσκεπάζοντας τον Αλέξη για τους φόνους.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα