Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 224: Ο Ισίδωρος πιέζει για να μάθει την αλήθεια για την υιοθεσία της Αγγελικής

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 224:Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη χωρίς αποτέλεσμα και ο Στάθης μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης, τον οποίος έβλεπε μέχρι χθες σαν σωτήρα και ευεργέτη του, έχει βάλει στο στόχαστρο την Άννα.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής και την βάφτιση της μικρής Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία και η Χάιδω μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στα διάφορα τρεχάματα και τον Λυκούργο, ο οποίος είναι απαρηγόρητος για την αναχώρηση του φίλου του.

Ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει την αλήθεια για την υιοθεσία της Αγγελικής. Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη χωρίς αποτέλεσμα και ο Στάθης μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης, τον οποίος έβλεπε μέχρι χθες σαν σωτήρα και ευεργέτη του, έχει βάλει στο στόχαστρο την Άννα.

Όμως το σοκ θα είναι άλλο. Η ανακάλυψη της σορού του Δημήτρη θέτει σε συναγερμό τις Αρχές και ο Κουράκος φτάνει στην αλήθεια που φοβόταν η Αθηνά. Ότι δηλαδή ο νεαρός που εμφανίζονταν ως γιος της, δεν έχει δεσμό αίματος μαζί της και ότι η ίδια ήταν σε σχέση με τον Ιάκωβο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία