Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 209: Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 209: ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί.

Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη. Αυτός της λέει ότι τα βρήκε με τον γιό του αλλά η Εύα περιμένει να ακούσει άλλα πράγματα και υπάρχει μια μικρή ένταση στη συζήτηση; Ο Ισίδωρος έχει αρχίσει τις συχνές επισκέψεις στο καφενείο ενόψει της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος. Η μέρα της δίκης της Μαρίνας πλησιάζει και ο Λυκούργος προετοιμάζει τους μάρτυρες υπεράσπισης; Ο Στέφανος λέει στην Βασιλική πως δεν θέλει να φύγει και να είναι τσακωμένοι.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 209

Εκείνη του απαντάει πως για να τα βρούνε θα πρέπει πρώτα να συγχωρέσει τον Φίλιππο, κι ο Στέφανος προβληματίζεται. Η Ασπασία σε συνεννόηση με την Αρετή προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να αλλάξει απόφαση για την Ισπανία. Ο Ανέστης με τον Δημήτρη ξεκινάνε νέες «δουλειές» με μεταφορές ναρκωτικών; Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί. Η απόφαση βγαίνει την ίδια ημέρα και η Μαρίνα αθωώνεται γιατί ότι έπραξε, το έπραξε ευρισκόμενη σε άμυνα!

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία