Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183: Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183: Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία, αντί για ζήλια, καταλήγει να νιώθει θυμό.

Ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει την αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η Αρετή και για πρώτη φορά συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να παλέψει για ό,τι δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια. Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία, αντί για ζήλια, καταλήγει να νιώθει θυμό. Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει ενώ ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά. Όμως το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183

Τα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς» ανοίγουν δρόμο για το φινάλε της φετινής πρώτης σεζόν της σειράς. Οι συγκρούσεις θα είναι πολλές. Ο Στάθης παραμένει το μήλο της Έριδος καθώς Αρετή και Στέφανος δεν μπορούν να πιστέψουν την «προδοσία» του την ίδια ώρα που ο Κουράκος δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Ιάκωβου να τον φιλοξενήσει.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183

Όμως ανάμεσα σε αντιμαχόμενα πυρά θα βρεθεί και ο Λυκούργος. Η παρουσία της Μέλπως στο σπίτι του είναι κόκκινο πανί για τη Χάιδω ενώ η σχέση του με την Ισμήνη πατάει σε τεντωμένο σκοινί λόγω Κωνσταντίνου. Τέλος, η Μυρτάλη κάνει την έκπληξη, αρνούμενη την πρόταση του Ισίδωρου να δεχτεί το 50% της οικογενειακής περιουσίας, και η Αθηνά υποκύπτει στην έλξη που νιώθει για τον Ιάκωβο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία