Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183: Η Μαργαρίτα ανακοινώνει τι απέγιναν τα χρήματα

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183:Το ζευγάρι μαλώνει κι ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον.

Η παρέμβαση της Αθηνάς στο οικογενειακό συμβούλιο αποδεικνύεται σωτήρια για τη Μυρτάλη που διεκδικεί τον έλεγχο της οικογενειακής περιουσίας.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 183

Η Μαργαρίτα είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στην Άννα και τον Λεωνίδα πως οι κόποι και τα χρήματα που επένδυσαν στο θερμοκήπιο πήγαν στράφι. Το ζευγάρι μαλώνει κι ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον.

Τα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς» ανοίγουν δρόμο για το φινάλε της φετινής πρώτης σεζόν της σειράς.

Οι συγκρούσεις θα είναι πολλές. Ο Στάθης παραμένει το μήλο της Έριδος καθώς Αρετή και Στέφανος δεν μπορούν να πιστέψουν την «προδοσία» του την ίδια ώρα που ο Κουράκος δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Ιάκωβου να τον φιλοξενήσει.

Όμως ανάμεσα σε αντιμαχόμενα πυρά θα βρεθεί και ο Λυκούργος. Η παρουσία της Μέλπως στο σπίτι του είναι κόκκινο πανί για τη Χάιδω ενώ η σχέση του με την Ισμήνη πατάει σε τεντωμένο σκοινί λόγω Κωνσταντίνου.

Τέλος, η Μυρτάλη κάνει την έκπληξη, αρνούμενη την πρόταση του Ισίδωρου να δεχτεί το 50% της οικογενειακής περιουσίας, και η Αθηνά υποκύπτει στην έλξη που νιώθει για τον Ιάκωβο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία