Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Το μυστήριο με την Μέλπω! Τι τρέχει;

Η Γη της Ελιάς επεισόδια

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνυπάρξει με την οικογένειά της. Πολύ σύντομα, η Μέλπω θα μαζέψει τα πράγματά της σε μια βαλίτσα και θα αποχαιρετήσει οριστικά τη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Το μυστήριο με την Μέλπω! Τι τρέχει;

Όσο κι αν προσπάθησε να χωρίσει τον Λυκούργο από τη Μέλπω, δεν τα κατάφερε. Αντίστοιχα, μπορεί να έφερε με το μέρος της την Ισμήνη, όμως και η κόρη της θα φτάσει γρήγορα στα όριά της.

Η Μέλπω και ο Κωνσταντίνος θα συνάψουν μία άτυπη συμφωνία. Θα συνεννοηθούν έτσι, ώστε ο συμβολαιογράφος να δίνει ένα ποσό στην μητέρα της αγαπημένης του, κάθε μήνα! Η Μέλπω θα δεχτεί με χαρά αυτά τα χρήματα, κάνοντας ντόλτσε βίτα στις ζωές των άλλων!

Η Γη της Ελιάς

Όταν η Ισμήνη μάθει για αυτή τη συμφωνία, θα γίνει έξαλλη. Θα φωνάξει τόσο στον Κωνσταντίνο, όσο και στην μητέρα της που δέχτηκε αυτό το ποσόν! Μητέρα και κόρη θα έχουν ένα έντονο ξέσπασμα, με την ένταση να κορυφώνεται.

Η Ισμήνη θα ζητήσει από την Μέλπω να μαζέψει και να φύγει από τη Μάνη. Εκείνη, βλέποντας πως πλέον είναι ανεπιθύμητη σε πρώην σύζυγο και κόρη, ετοιμάζει τα πράγματά της και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της.

 
Η Γη της Ελιάς Μέλπω
Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Το μυστήριο με την Μέλπω! Τι τρέχει; 2

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα