Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Το δράμα του Λυκούργου στην σειρά

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Λυκούργος είναι εξοργισμένος από τη στάση που κρατούν μητέρα και κόρη, ενώ ο φόβος πως η Χάιδω θα νευριάσει ξανά, καραδοκεί! Έξαλλος θα γίνει ο Λυκούργος. Φαίνεται πως η Μέλπω δε λέει να φύγει από τη Μάνη, ενώ η Ισμήνη την υπερασπίζεται διαρκώς, δείχνοντας πως κάτι ξέρει!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Το δράμα του Λυκούργου στην σειρά

Η Μέλπω, όχι απλώς παραμένει στην Αρεόπολη, αλλά επεμβαίνει και στη ζωή του πρώην συζύγου της! Ο Λυκούργος προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να την αποφύγει, όμως είναι μάταιο. Η Ισμήνη, θέλοντας να βοηθήσει την μητέρα της, συνεννοείται με τον Κωνσταντίνο να της δώσουν κάποια χρήματα. Έτσι, ο συμβολαιογράφος συμφωνεί να δίνει ένα ποσό το μήνα στην μητέρα της αγαπημένης του.

Ο Λυκούργος θα βγει εκτός εαυτού. Η Μέλπω άρχισε να επηρεάζει και τη ζωή της Ισμήνης. Επεμβαίνει στη σχέση της κόρης της και βγάζει όλους τους πρωταγωνιστές εκτός εαυτού. Ποια στάση θα κρατήσει απέναντί της; Μήπως ήρθε η ώρα να την διώξει οριστικά από τη Μάνη, με τον δικό του μοναδικό τρόπο; Η Μέλπω, με την χρηματική βοήθεια του Κωνσταντίνου, είτε θα κερδίσει έδαφος, είτε θα φύγει μακριά από το σπίτι του πρώην συντρόφου της. Τί θα επιλέξει;

Όπως και να έχει, ο Λυκούργος τρέμει στην ιδέα πως η Χάιδω θα συγχυστεί ξανά. Για αυτό και φροντίζει να την ενημερώνει για κάθε κίνηση της Μέλπως στο σπίτι και στη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα