Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Τα χρήματα που θα κλέψει ο Αλέξης θα είναι η αρχή του τέλους!

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Η κατάσταση βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να έρχεται ξανά σε ρήξη με τον γιο της. Η ένταση κορυφώνεται. Ποιος είναι ο λόγος που ο Αλέξης οδηγείται σε αυτή την απάνθρωπη πράξη; Ο Αλέξης γίνεται κλέφτης, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Τα χρήματα που θα κλέψει ο Αλέξης θα είναι η αρχή του τέλους!

Όλα ξεκινούν από έναν σάκο γεμάτο με χρήματα. Φαίνεται πως ο Θεοδόσης δεν ξέγραψε τελείως την οικογένειά του. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, στέλνει μία τσάντα γεμάτη με χρήματα στην Μαργαρίτα και στον Αλέξη, θέλοντας αφενός να τα ξεφορτωθεί κι αφετέρου να βοηθήσει οικονομικά την πρώην σύζυγό του. Αυτά τα χρήματα θα είναι η αρχή του τέλους.

Η Μαργαρίτα παραδίδει τον σάκο στον Κουράκο, ζητώντας του να τους βοηθήσει. Εκείνος, της ζητά να κρατήσει τα χρήματα, με σκοπό να εντοπίσουν που κρύβεται ο Θεοδόσης. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.

Η Μαργαρίτα θέλει να ξεφορτωθεί αυτά τα λεφτά, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης προσπαθεί να την πείσει πως είναι η μοναδική τους σωτηρία. Με αυτό το ποσό θα σωθούν, θα καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Η Μαργαρίτα του απαγορεύει να τα πειράξει! Έτσι, ο Αλέξης, γίνεται κλέφτης μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Αρπάζει τα χρήματα του σάκου, με την ελπίδα πως θα καταφέρει να φτιάξει τη ζωή του, όπως την ονειρευόταν. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται, είναι πως το κύκλωμα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα