Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ισίδωρος απαιτεί να έχει λόγο στην ανατροφή της εγγονής του

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ισίδωρος Βρεττάκος, από το ξεκίνημα της σειράς, έχει δείξει ότι είναι ιδιαίτερα σκληρός χαρακτήρας. Αυστηρός και άκαμπτος. Τον ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου και δεν θέλει να δίνει το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ισίδωρος απαιτεί να έχει λόγο στην ανατροφή της εγγονής του

Το τελευταίο καιρό ο Ισίδωρος καλείται να διαχειριστεί με πολύ προσοχή ένα λεπτό και σημαντικό θέμα. Αυτό σχετίζεται με το παιδί που έχει αποκτήσει η Αντιγόνη και το οποίο έχει δώσει για υιοθεσία.

Πολλές ανατροπές και εξελίξεις θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς». Ο ισχυρός άνδρας της Μάνης, ο Ισίδωρος Βρεττάκος θα μας απασχολήσει και πάλι με τη δράση του στα επόμενα επεισόδια.

Ο Ισίδωρος από τη στιγμή που μαθαίνει πως το παιδί της Αντιγόνης βρίσκεται σε καλά χέρια δείχνει ανακουφισμένος. Όμως εξακολουθεί να αγωνιά για τη τύχη του παιδιού αυτού θεωρώντας αίμα του.

Η γνωριμία του με τη Φανή Αναστασίου που έχει υιοθετήσει το παιδί δεν του αρκεί. Όπως θα δούμε στη συνέχεια θα προσπαθήσει να έχει λόγο στην ανατροφή της εγγονής του γι’ αυτό και μελετάει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα