Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημοσθένης τους προβολή ανελεητα

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Το φινάλε θα βαφτεί με το αίμα δύο αδίστακτων πρωταγωνιστών. Ο θάνατος αυτός θα δώσει την σκυτάλη σε άλλους “κακούς” χαρακτήρες, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν την ανατροπή στον νέο κύκλο επεισοδίων. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης συνεχίζουν να δρουν ριψοκίνδυνα, αγνοώντας τη δύναμη του Δημοσθένη, ο Δημήτρης και ο Ανέστης χάνουν τη ζωή τους άδοξα, στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημοσθένης τους προβολή ανελεητα

Ο Δημοσθένης μαθαίνει για την παράνομη των δύο νεαρών και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης έχουν δημιουργήσει το δικό τους κύκλωμα ναρκωτικών, βγάζοντας τεράστια χρηματικά ποσά. Πριν προλάβουν να χαρούν την επιτυχία τους, ο Καπερνάρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου και αφήνει νεκρούς τον Δημήτρη και τον Ανέστη.

Μία ανταλλαγή πυρών θα είναι αρκετή, για να σκορπίσει τον θάνατο. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Μόλις φύγουν από τη ζωή ο Δημήτρης και ο Ανέστης, ένα κουβάρι αποκαλύψεων θα ξετυλιχθεί, φανερώνοντας μυστικά και ψέματα που θα συγκλονίσουν τη Μάνη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα