Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ανέστης βγαίνει από την φυλακή και βάζει ξανά στον στόχο την Ευτυχία!

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η Ευτυχία προσπαθεί να χτίσει ξανά τη ζωή της, από την αρχή. Το μωρό αυτό της έφερε το χαμόγελο και την ελπίδα που αναζητούσε τόσο καιρό. Είναι αποφασισμένη να το μεγαλώσει μόνη της, μακριά από τον Αποστόλη.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Ανέστης βγαίνει από την φυλακή και βάζει ξανά στον στόχο την Ευτυχία!

Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και βάζει ξανά στόχο την Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος αυτός εγκληματίας δε λέει να ξεπεράσει την πρώην σύντροφό του. Μάλιστα, τώρα που εκείνη είναι έγκυος, η οργή του έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να την προσεγγίσει, πέφτει στο κενό. Η Ευτυχία είναι κάθετη πως δε θέλει να παντρευτεί μαζί του. Ανακοινώνει πως θα φροντίσει το μωρό της, δίνοντας στον Αποστόλη το δικαίωμα να το επισκέπτεται όποτε θέλει.

Ο Ανέστης, βγαίνοντας από τη φυλακή, επιθυμεί να συναντήσει ξανά την αγαπημένη του Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Άλλωστε, ο έρωτας αυτός ήταν μεγάλος κι αξεπέραστος για τον ίδιο. Ένα βράδυ, πίνει πάρα πολύ και τρέχει έξω από το σπίτι της πρώην συντρόφου του.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ανέστη έχει ξεκινήσει. Ο Κουράκος βρίσκεται σε ετοιμότητα. Μία κίνηση θα είναι αρκετή για να τον κλείσει ξανά στο κελί. Το μέλλον του Ανέστη προβλέπεται σκοτεινό…

Η Ευτυχία, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να αμυνθεί. Ο Ανέστης ετοιμάζεται να της επιτεθεί ξανά, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή της, όσο και τη ζωή του μωρού της. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και οι δυο τους βρίσκονται ξανά ο ένας απέναντι από τον άλλον.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα