Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Αλέξης συναντάει την Μυρτάλη και της επιτίθεται!

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η Μαρίνα και η Μυρτάλη κάνουν βόλτα στη Μάνη. Συζητούν για την αποφυλάκιση του Ανέστη και τη δίκη που πλησιάζει… Η Μαρίνα καλείται να υπερασπιστεί τον εαυτό της στο δικαστήριο, για τον φόνο που διέπραξε άθελά της.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Αλέξης συναντάει την Μυρτάλη και της επιτίθεται!

Μία συνάντηση που θα προκαλέσει σύγχυση και πανικό. Ο Αλέξης δείχνει ξανά το σκληρό του πρόσωπο και ορμάει στην Μυρτάλη, χωρίς να αντιλαμβάνεται το κακό που της κάνει, στην γη της ελιάς.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να την στηρίξει όσο μπορεί. Της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, για να την προστατεύσει. Την ίδια υπόσχεση δίνει και η Μαρίνα, χωρίς να γνωρίζει αυτό που ακολουθεί..

Ο Αλέξης βλέπει την Μυρτάλη από μακριά και τρέχει πάνω της, στην γη της ελιάς. Της ζητάει να μιλήσουν, την ικετεύει να τον ακούσει. Η Μαρίνα παλεύει να τον διώξει, τραβώντας τον μακριά της. Η Μυρτάλη ουρλιάζει..

Το περιστατικό αυτό γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη τη Μάνη. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ο γιος της δεν είναι καλά και ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του..

Αυτό που θέλει να πετύχει ο Αλέξης, είναι να πείσει την Μυρτάλη πως δεν είναι επικίνδυνος. Της ξεκαθαρίζει πως δε χρειάζεται να τον αποφεύγει πια, πως είναι καλά και πως ποτέ δε θα την βλάψει… Εκείνη τρέχει μακριά του.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα