Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Μοναδική εξέλιξη με Στάθη και Ιουλία!

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Όλα ξεκινούν, όταν ο Στάθης επιστρέφει στη Μάνη. Η όμορφη εκδρομή του με την Εύα φτάνει στο τέλος της. Πρέπει να γυρίσει, να αναλάβει την κατάσταση, να βάλει μία τάξη στα διαδικαστικά θέματα που τρέχουν με την Αρετή. Μία εξέλιξη που προκαλεί εκνευρισμό! Ο Στάθης πλησιάζει ξανά την Ιουλία, ζητώντας της μάλιστα να γίνουν φίλοι. Αυτό το θράσος του βγάζει την Ιουλία εκτός εαυτού.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Μοναδική εξέλιξη με Στάθη και Ιουλία!

Την ίδια περίοδο, η Ιουλία επισκέπτεται γιατρούς, για να δει εάν μπορεί να κάνει παιδί ή όχι. Με τον Κουράκο περνούν μία αρκετά δύσκολη στιγμή, με αποτέλεσμα η ηρωίδα της σειράς να αισθάνεται ψυχολογικά εξουθενωμένη. Μία τυχαία συνάντηση των δύο πρώην θα σταθεί η αφορμή, για να αφήσουν στην άκρη την “κόντρα” τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης θα προσεγγίσει την Ιουλία, ζητώντας της να κάνουν ανακωχή, να γίνουν φίλοι!

Εκείνη, αν και αρχικά θυμώνει, στη συνέχεια σκέφτεται την πρότασή του. Δεν της κάνει καλό να βρίσκεται σε ένταση αυτές τις ημέρες. Θα καταφέρει να γίνει φίλη με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε κι αγάπησε τόσο; Θα βοηθήσει αυτή η “ανακωχή” το πρώην ζευγάρι να συνυπάρξει στον ίδιο χώρο ή θα σταθεί η αφορμή για να ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα του παρελθόντος; Όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα