Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Η γυναίκα κλειδί για τη συνέχεια της σειράς

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Μία νέα γυναίκα έρχεται για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Ο συνδετικός κρίκος των δύο ηρωίδων θα φέρει τις απαντήσεις που αναζητούμε τόσο καιρό. Μία καινούργια ιστορία θα ξεδιπλωθεί στα μάτια των τηλεθεατών και τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Η γυναίκα κλειδί για τη συνέχεια της σειράς

Τα μυστικά της οικογένειας δε τελειώνουν. Η Νίκη Παλληκαράκη εισβάλλει, σε έναν ρόλο – κλειδί για τη συνέχεια της σειράς. Ο ρόλος της προβλέπεται να αλλάξει τα πάντα στην υπόθεση που γνωρίζουμε ως σήμερα. Όπως βλέπουμε τελευταία, η Μαρία και η Αντιγόνη πραγματοποιούν κρυφές συναντήσεις και συζητούν για μυστικά του παρελθόντος που τις βασανίζουν, τα οποία θα σκάσουν σαν βόμβα στην μικρή κοινωνία της Μάνης. Η Αντιγόνη δείχνει απελπισμένη και ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ένα παιδί κρατά βασανίζει την κόρη του Ισίδωρου. Εκείνη αναγκάστηκε να γεννήσει και να το δώσει σε ανάδοχη οικογένεια, μη μπορώντας να το μεγαλώσει. Η Φανή Αναστασίου, μία πλούσια γυναίκα, ποινικολόγο και χήρα. Αυτή συνδέει με έναν περίεργο τρόπο την Μαρία και την Αντιγόνη και φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα του παρελθόντος που θα εκτοξεύσουν την αγωνία στα ύψη. Γνωρίζει πολύ καλά το παρελθόν, τόσο της Αντιγόνης, όσο και της Μαρίας.

Η Φανή είναι μία γυναίκα πλούσια, με έντονη καθημερινότητα και ένα σκοτεινό παρελθόν. Η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγες ημέρες και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο ρόλος αυτός θα αλλάξει πολλά στην ιστορία που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα