Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η εξέλιξη που δεν περίμενε ο Λυκούργος από την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Μέλπω στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα συναντήσει την Χάιδω και θα της πει πως με τον Λυκούργο ετοιμάζονται να κάνουν μία νέα αρχή. Αυτά ταράζουν αρκετά την Χάιδω, η οποία τον χωρίζει επεισοδιακά. Συγκεκριμένα, τον πετάει έξω από το σπίτι της και του φωνάζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει να την πλησιάσει ξανά. Ο χωρισμός αυτός φαίνεται οριστικός και πονάει τον Λυκούργο.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η εξέλιξη που δεν περίμενε ο Λυκούργος από την Χάιδω

Μια μεγάλη παρεξήγηση θα δούμε να συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια, ανάμεσα στον Λυκούργο και την Χάιδω. Η Μέλπω είναι αυτή που θα βάλει το χεράκι της και θα δημιουργήσει ένα αγεφύρωτο χάσμα στο ζευγάρι το οποίο δεν θα κρατήσει για πολύ.

Η Ισμήνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επανένωση της Χάιδως και του Λυκούργου καθώς θα πιάσει την ηρωίδα και θα της πει πως όλο αυτό είναι ένα σχέδιο της Μέλπως. Η Χάιδω τρέχει στον Λυκούργο, και του ζητάει συγγνώμη, που τον αμφισβήτησε και τον παίρνει μία μεγάλη αγκαλιά.

Έτσι, το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί και αγαπημένοι. Θα βρεθούν άραγε και άλλα εμπόδια στο δρόμο τους ή όχι;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα