Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Η Ασπασία βάζει στόχο να ενώσει ξανά το ζευγάρι

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Ο Δημοσθένης και ο Στάθης είναι συγγενείς και πολύ αγαπημένοι. Τα δύο ζευγάρια κάποτε έκαναν παρέα και περνούσαν ξέγνοιαστα. Η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη, καταφτάνει πρώτη, αναζητώντας διαμονή στο σπίτι του Στάθη και της Αρετής. Μόλις η Ασπασία μαθαίνει από την Αρετή πως χώρισε επεισοδιακά με τον σύζυγό της, πέφτει από τα σύννεφα. Η Αρετή συμφωνεί να την φιλοξενήσει για όσο χρειαστεί. Το σπίτι της Ασπασίας και του Δημοσθένη χρειάζεται επισκευές και πρέπει να βρουν μία προσωρινή κατοικία.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια: Η Ασπασία βάζει στόχο να ενώσει ξανά το ζευγάρι

Η Αρετή εξιστορεί τα γεγονότα από τη δική της την πλευρά, αναλύοντας στην αγαπημένη της Ασπασία πως ο Στάθης την εγκατέλειψε, πως την απάτησε και πως παραλίγο να την σκοτώσει. Η Ασπασία πέφτει από τα σύννεφα, η Ασπασία βάζει στόχο να ενώσει ξανά το ζευγάρι. Συγκεκριμένα, μεσολαβεί ώστε να τους δει ξανά μαζί, μιλώντας στον Στάθη για τα λάθη που έχει κάνει. Εκείνος, δε την ακούει. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και με την Αρετή, η οποία δεν αλλάζει γνώμη. Το μόνο που θέλει από τον Στάθη, είναι να τον δει στα πατώματα.

Θα καταφέρει η Ασπασία να τους φέρει κοντά, ή θα μπλεχτεί άθελά της σε μπελάδες που δε την αφορούν; Οι δύο νέες αφίξεις, αναμένεται να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα