Η γη της ελιάς: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα θάψω και το γιο μου»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Επεισόδιο 195α. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega “Η γη της Ελιάς” θα δούμε πως Η Ελένη ξεκινά συνεδρίες με τον Αλέξη. Δείτε αναλυτικά :

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως η Ευτυχία τρομοκρατείται όταν κάνει τεστ εγκυμοσύνης και καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι έγκυος. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Η Ελένη ξεκινά συνεδρίες με τον Αλέξη, για να μιλήσει για όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.. Δείτε Online το τελευταίο επεισόδιο. – Διαβάστε περισσότερα.

Είδαμε πως ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να του πει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Φίλιππος αποφασίζει να αγοράσει το θερμοκήπιο. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και εκβιάζει την Αθηνά για περισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένοχο μυστικό τους.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα