Η Ελένη Μενεγάκη σε φωτογραφία κόλαση με διάφανο μπλουζάκι να τα βλέπεις και να σου πέφτει το σαγόνι.

Πόσες φορές έχεις πετύχει σε φωτογραφία την Ελένη Μενεγάκη χωρίς εσώρουχα και μάλιστα με διάφανο φόρεμα! Και όμως αυτό το απίστευτο υλικό υπάρχει και μάλιστα όταν βγήκε στην δημοσιότητα είχε μοιράσει μερικά τσουβάλια εγκεφαλικά.

Αυτή η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη έχει μείνει στην ιστορία για την εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση που έκανε μαζί με τον πρώην πλέον σύζυγό της κ. Γιάννη Λάτσιο, όπου η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια see-through μαύρη μπλούζα.

Φυσικά τότε είχε γίνει ο κακός χαμός και δεν ήταν λίγοι που θεωρούσαν ότι η ωραία Ελένη το είχε κάνει επίτηδες για να προκαλέσει. Φυσικά και το είχε κάνει επίτηδες, άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν κάνει κάτι αν δεν το έχει σκεφτεί πολύ καλά στο μυαλό της.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, αφού ακόμα και τώρα μετά απο τόσα χρόνια απο την επίμαχη φωτογραφία, η ίδια παραμένει η νούμερο ένα παρουσιάστρια της τηλεόρασης και αυτό το οφείλει φυσικά σε όλα αυτά που έκανε στο παρελθόν και την έκαναν την απόλυτη φαvτασiωσn όλων!

Δείτε την εντυπωσιακή και άκρως προκλητική φωτογραφία της εδώ

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου