Η Αναστασία Γιούσεφ γονατίζει με το μαγιό της στην παραλία και μαζί της γονατίζουμε όλοι

Η εντυπωσιακή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ συνεχίζει ακάθεκτη να ποζάρει με το μαγιό της και να μας φτιάχνει την μέρα και την διάθεση με τις εντυπωσιακές της άκρως καλοκαιρινές της πόζες.

Τέτοιο κορμί άλλωστε είναι για να το βλέπεις και η Αναστασία Γιούσεφ κάνει τα πάντα για να το θαυμάσουμε και το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού όπως θα δείτε και εσείς με τις νέες της φωτογραφίες χαζεύει κόσμο.

Η ξανθιά χορεύτρια και influencer προσφέρει για μια ακόμα φορά άφθονο οφθαλμόλουτρο μέσα απο τις πόζες στην παραλία που χαρίζει απλόχερα στο προφίλ της στο Instagram.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου