Γονίδης-Αδαμαντίδης-Ρέμος και πλήθος επωνύμων διασκεδάζουν στο «Vegas» με Μελά-Τερλέγκα-Ζαζόπουλο

Είναι ένα σχήμα, που από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να κερδίσει, τον κόσμο και την showbiz. Η σύμπραξη on stage του Vegas Live Stage, του Ζαφείρη Μελά, του Βασίλη Τερλέγκα και του Αλέκου Ζαζόπουλου, εδώ και δύο μήνες, έχει προκαλέσει sold out βράδια Πέμπτης και Σαββάτου, προκαλώντας το αδιαχώρητο κόσμου.

Ανάμεσά τους, πολλοί επώνυμοι συνάδελφοί τους, που έχουν σπεύσει να απολαύσουν από κοντά, τους τρεις σπουδαίους λαϊκούς ερμηνευτές, που έφεραν, τα πάνω κάτω, στον αθηναϊκό χάρτη διασκέδασης. Ανάμεσά τους, ο Αντώνης Ρέμος, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Κυριάκος Κυανός, ο Ανδρέας Στάμος, η Εβίτα Σερέτη, και πρόσφατα, ο Μανώλης Κονταρός, η Θέλξη, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Σταμάτης Γονίδης.

Η παρουσία ως θαμώνες, όλων αυτών των μεγάλων ονομάτων του πενταγράμμου, είχε ως αποτέλεσμα, την έκρηξη του κεφιού, όταν οι οικοδεσπότες του Vegas, μοιράστηκαν το μικρόφωνο μαζί τους. Η επιτυχία στο Vegas… συνεχίζεται!

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα