Γωγώ Τσαμπά: Δείτε την νέα της εμφάνιση με μείον 25 κιλά

Γωγώ Τσαμπά: Εξηγεί πως τα κατάφερε δημόσια να απαλλαγεί από 25 κιλά.

Η Γωγώ Τσαμπά τραγούδησε στο Chart Show, χθες, Σάββατο, το βράδυ, με κατακόκκινο κοστούμι και ήταν φανερός πιο αδυνατισμένη από ποτέ καθώς έχασε ακόμη περισσότερα κιλά από την τελευταία φορά που την είδαμε.

Ακόμη μία μοναδική εμφάνιση έκανε η τραγουδίστρια στη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε με την τεράστια απώλεια κιλών.

Μοναδική η εμφάνιση της Γωγώς Τσαμπά στο σόου της Δέσποινας Βανδή

Η Γωγώ Τσαμπά δεν έμεινε στα 22 κιλά που είχε χάσει αρχικά, αφού είναι εμφανές ότι έχει αδυνατίσει κι άλλο και επέλεξε για το σόου της Δέσποινας Βανδή, ένα κατακόκκινο κοστούμι με ιδιαίτερη ύφανση, ενώ ερμήνευσε δυο μοναδικά παραδοσιακά τραγούδια και σείστηκε το πλατό με την εξαιρετική φωνή της.

Αγνώριστη η Γωγώ Τσαμπά μετά τα κιλά που έχασε

Όπως είχε υπογραμμίσει, στις αρχές Νοεμβρίου, για τα κιλά που έχασε «μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού. Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία