Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ο μπαμπάς μου φόραγε ψηλά τακούνια γιατί ήταν κοντός»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ο πατέρας μου ήταν ηθοποιός του θεάτρου. Πολύ κοντός και η μαμά ψηλή»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου  το βράδυ της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το ύψος του και τους γονείς του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία αλλά και στους γονείς του για τους οποίους είπε ότι ήταν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ της Αιγύπτου: «Ο πατέρας μου ήταν ηθοποιός του θεάτρου. Πολύ κοντός και η μαμά ψηλή. Καθόταν μπροστά στον καθρέφτη και έλεγε “όλα μου τα έδωσε ο Θεός, λίγο μπόι δεν μπορούσε να μου δώσει;”». Έβαζε ψηλά τακούνια για τη φτάσει όταν ήταν πάνω στην σκηνή»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε, τέλος, ότι πέρασε «βασανιστικά», όπως είπε, χρόνια μέχρι την ηλικία των 18 ετών ζώντας με τη γιαγιά του: «Δεν είναι ευχάριστη ανάμνηση. Μάλλον τα είχε χάσει και της έβγαινε σε επιθετικότητα. Έζησα μαζί της κάμποσα χρόνια που ήταν βασανιστικά με σκοτωμούς στο σπίτι. 18-19 έφυγα μαζί με τη μάνα μου».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία