Γιώργος Ηλιόπουλος: Το συγκινητικό «αντίο» στον Προκόπη και τις Άγριες Μέλισσες

Με μεγάλη στενοχώρια ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποχαιρέτησε τον ήρωα του, τον Προκόπη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που για τρία χρόνια πρωταγωνίστησε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, θέλησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram να γράψει ένα κείμενο και να ευχαριστήσει συνεργάτες και φίλους. Δείτε το .

«Με μεγάλη στενοχώρια πρέπει να πω “Αντίο” στον φίλο μου τον Προκόπη. Σε αυτόν το τυπάκο που τα τελευταία χρόνια έγινε ο πιο στενός κολλητός μου. Τον αγάπησα πολύ για πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι ήταν πως με γύρισε πολλά χρονια πισω. Με έκανε να ζήσω την δουλειά μου από την αρχή- σαν μόλις να βγήκα από την σχολή. Με έκανε πάλι να δω το επάγγελμα με τα μάτια του “φρέσκου”. Με έκανε πιο αθώο και πιο ανυποψίαστο.

Με έφερε σε επαφή με ανθρώπους που θαύμαζα, που πάντα ευχόμουν να δουλέψω μαζί τους μπροστά και n ακόμα βήμα. Ήταν και θα είναι ένα σπουδαίο κομμάτι, μια από τις πιο ουσιαστικές στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής .

Θέλω να ευχαριστήσω με το πιο δυνατό , το πιο ουσιαστικό , το πιο από τα βάθη της καρδίας μου ευχαριστώ την @melinatsampani και τον Πέτρο Καλκόβαλη για τα συγκλονιστικά λόγια που μας έγραψαν . Μεγάλη τύχη , μεγάλη και σπάνια τιμή να έχεις κάτι τόσο σπουδαίο να υποστηρίξεις.

Τον @lefteris_charitos για όλο αυτό το σύμπαν που οραματίστηκε και κατάφερε κι έφτιαξε για εμάς . Την @mirandarostandi για την έμπνευση που είχε να με προτείνει για αυτό το ρόλο και την Dina Kassou για όλη την πορεία.

Επίσης τους υπέροχους σκηνοθέτες μας @spirosmichalo . @costnas2877 , @michaliskonstantatos, το Σταμάτη Πατρών και το φανταστικό συνεργείο που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον μαγικό θίασο , αυτό το “ένας κι ένας κι άλλος κανένας” μελίσσι του ονείρου που είχα την μοναδική ευκαιρία να υπάρξω μαζί τους σε αυτή τη σειρά.

Την σπουδαιότητα και την σημασία αυτής της σειράς για την Ελληνική τηλεόραση και την Ελληνική μυθοπλασία θα την αναλύσουν οι ειδικοί . Εγώ ξέρω πως αυτό που έζησα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και σας ευχαριστώ όλους.

Πιο πολύ όμως θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς ( σε έναν προς ένα ξεχωριστά) για την τιμή που μας κάνατε παρακολουθώντας μας αυτά τα 3 χρόνια . Για την αγάπη που μας δώσατε , για τον χρόνο που σπαταλήσατε να μας στέλνετε σχόλια και μηνύματα .

Ευχαριστούμε για το ταξίδι
ας μην πούμε Αντίο
ας πούμε
Καλή αντάμωση.»

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα