Γιάννης Βούρος: «Η καλύτερη ερωτική σκηνή στην τηλεόραση είναι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου»

Γιάννης Βούρος: «Μετά το τέλος της σειράς «Επιθυμίες», μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ότι η πρωτοεμφανιζόμενη Ναταλία Λιονάκη έγινε καλόγρια»

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος είπε άγνωστες ιστορίες από τις σειρές στην ελληνική τηλεόραση που έχει πρωταγωνιστήσει όπως «Εσύ αποφασίζεις», «Ταύρος με Τοξότη» και «Επιθυμίες».

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η πετυχημένη σειρά των 90’s «Ταύρος με Τοξότη». Όπως αναφέρει ο ίδιος η σειρά ταίριαξε στον ίδιο και τη συμπρωταγωνίστριά του, Πέγκυ Σταθακοπούλου και «σφράγισετη δεκαετία του ’90».

«Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική ημεία που είχαμε με την Πέγκυ Σταθακοπούλου και ως προς τα σοβαρά και ως προς το χιούμορ» λέει και αποκαλύπτει πως ο κόσμος ακόμη και σήμερα ζητά να ξαναδει τη σειρά.

Σχετικά με την εκπομπή «Εσύ αποφασίζεις» ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως πολλά απ’ όσα έλεγε ήταν τελείως αυθόρμητα

«Το “Εσύ αποφασίζεις” έγινε σλόγκαν και πήρε το τέταρτο βραβείο στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ.

Αναφορικά με τη σειρά «Επιθυμίες», ο ηθοποιός δηλώνει πως τον ήρωα η μισή Ελλάδα τον μισούσε και η άλλη τον χαιρόταν.

«Σε μια συζήτηση με την Άννα Ανδριανού είπα τη φράση: “Είμαι ένας ακόμα μπερδεμένος άντρας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη”. Η ατάκα αυτή έμεινε» θυμάται ο ηθοποιός.

Κατόπιν, μίλησε για την ερωτική σκηνή με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάνω σε ένα γραφείο, όπου τους ζητήθηκε να βγάλουν τα εσώρουχά τους.

«Αυτή λέγεται πως είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως και μια ακόμη σκηνή στην κουζίνα» προσθέτει.

Ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε και στη πρώην συνάδερφό του Ναταλία Λιονάκη, η οποία είναι καλόγρια.

«Μετά το τέλος της σειράς «Επιθυμίες», μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ότι η πρωτοεμφανιζόμενη Ναταλία Λιονάκη έγινε καλόγρια» λέει χαρακτηριστικά και επισημαίνει πως κατά την άποψή του αλλά και πολλών ακόμη, η καριέρα της ηθοποιού μελλοντικά θα ήταν πολύ σπουδαία.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Ναταλία (Λιονάκη) αλλά δεν μπόρεσα» αποκαλύπτει.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία