Γιάννης Βογιατζής: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν περίεργος άνθρωπος»

Γιάννης Βογιατζής: Μίλησε για το τέλος της φιλίας του με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το γεγονός ότι δεν έμαθε ποτέ τον λόγο που αποφάσισε να μην έχουν επαφές

Για τη ζωή του, για τις σκέψεις του για τον θάνατο, αλλά και το ξαφνικό τέλος της φιλίας του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής.

“Χωρίς το κτήμα στην Κερατέα, δεν θα ζουσα, έχει καθαρό αέρα, θα έπρεπε κανονικά να…ακολουθήσω τους συνάδελφους μου στα 88 μου. Τον περιμένω τον θάνατο. Έχασα και τον αδελφό μου προ ενός έτους, το έχω πια συνειδητοποιήσει”, ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ζωή μου, τα κατάφερα με την αγάπη του κόσμου. Κλείνουμε 52 χρόνια με την σύζυγό μου, κάναμε πρώτα πολιτικό γάμο στο New Jersey το 1978 και μετά θρησκευτικό το 2007″, πρόσθεσε.

Επιπλέον, μίλησε για την πολυετή καριέρα του, αλλά και στη σχέση του με τους συναδέλφους του

“Από τις πρώτες συμβουλές που άκουσα ήταν του Νίκου Γούναρη, που είπε να έχω τον νου μου για την κατηφόρα που έρχεται οπωσδήποτε. Έπαιζαν τότε σε μισή ώρα στο ραδιόφωνο 5 τραγούδια μου και επειδή νόμιζα ότι θα με φθείρει, ζήτησα να μην με βάζει τόσο”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για την διακοπή της φιλίας του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε πως, “με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήμασταν φίλοι, ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας, τον ρώτησα, γύρισε το κεφάλι κι έφυγε. Δεν ξέρω ακόμα. Το πήρε μαζί του το μυστικό”.

“Δεν με πειράζει που δεν έμαθα, γιατί ήταν και περίεργο παιδί. Θα μπορούσε κάλλιστα να τον έχει πειράξει κάτι, που δεν κατάλαβα. Του είπε “πες μου για να απολογηθώ”. Πικράθηκα πάρα πολύ όταν έφυγε από κοντά μας. Ο Τόλης ήταν μια σφραγίδα στο είδος που υπηρετούσε”, συμπλήρωσε.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία