Γιάννης Φέρτης: Δική του επιθυμία να γνωρίζει ο κόσμος ότι παλεύει με το Αλτσχάιμερ

Γιάννης Φέρτης: Βιώνει δραματικές στιγμές

Μάχη με το Αλτσχάιμερ δίνει ο καταξιωμένος  ηθοποιός Γιάννης Φέρτης. Ο καλλιτέχνης που αγάπησε το κοινό, βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του και όπως έκανε γνωστό η Κάκια Ιγερινού, ήθελε ο κόσμος να το μάθει.

Η σεναριογράφος μερικών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της μικρής οθόνης έκανε το βράδυ της Τετάρτης μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter για τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά.Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε για τον 84χρονο.

Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του.

«Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο», σχολίασε η Κάκια Ιγερινού.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία