Γιάννης Αλεξόπουλος: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι που του έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος!

Ο Γιάννης Αλεξόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς και, κάνοντας προσεγμένα και σταθερά βήματα στον χώρο της δισκογραφίας, βλέπει συνεχώς τις μετοχές του στο μουσικό «χρηματιστήριο» να ανεβαίνουν.

Στις σπουδαίες συνεργασίες του νεαρού ερμηνευτή με τους Βασίλη Δήμα, Γιώργο Μουκίδη, Κωνσταντίνο Παντζή, Εκείνος και Εκείνος, έρχεται να προστεθεί και αυτή με τον πολύ καλό του φίλο και σπουδαίο δημιουργό, τον Λευτέρη Κιντάτο, που έγραψε το νέο του τραγούδι.

Αυτό έχει τίτλο «Το πιο όμορφο μου ταξίδι», με τον Λεωνίδα Τζίτζο να υπογράφει την ενορχήστρωση του τραγουδιού και τον Παναγιώτη Μπρακούλια τη μίξη του.

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αλεξόπουλος εμφανίζεται δίπλα στον Νίκο Μακρόπουλο στην άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του.

Το τραγούδι «Το πιο όμορφο μου ταξίδι» κυκλοφορεί από τη Sonar music.

Δείτε το video clip στο Youtube

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα