Γη της ελιάς (1/12): «Μου ρίχνεται κανονικά και πραγματικά με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση», λέει ο Φίλιππος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της ελιάς (1/12).

Ο Στάθης και η Ιουλία παίρνουν μια απόφαση που αφορά την σχέση τους στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Η Γη της Ελιάς». Ο Καπερνάρος κι η Βρεττάκου θα αποφασίσουν να διατηρήσουν κρυφό το ειδύλλιό τους, μέχρι να διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές, ούτως ώστε να μην σχολιαστούν έντονα και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου.

Τα μυστικά ραντεβού θα συνεχίσουν, αλλά ο Κουράκος δε θα αργήσει να καταλάβει πως η γυναίκα του ξενοκοιμάται με αποτέλεσμα να τους κάνει τσακωτούς.

«Μην πεις τίποτα στη Βασιλική και έχουμε και άλλα»

Ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μη φτάσει το πέσιμό της και οι διαθέσεις της στα αυτιά της Βασιλικής. Έτσι αποφασίζει να εκμυστηρευτεί όσα έχουν διαδραματιστεί στη Χάιδω λέγοντάς της: «Πες μου τι να κάνω με την ξαδέλφη της Βασιλικής. Μου ρίχνεται κανονικά και πραγματικά με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση», της λέει κι εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Έτσι τον συμβουλεύει λέγοντάς του: «Τι λες τώρα; Σαν δεν ντρέπεται, στην ίδια της την ξαδέλφη! Κοίτα μην πεις τίποτα στη Βασιλική και έχουμε άλλα».

Στο μεταξύ ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Ο Στάθης δεν ακούει τη σύσταση του Κουράκου που τον συμβουλεύει να πάψει να ασχολείται με την υπόθεση, αφήνοντας την αστυνομία να το χειριστεί. Μάλιστα ο Στάθης αφήσει τον αστυνόμο να πιστεύει ότι έχει φύγει από την υπόθεση και αυτός συνεχίζει κρυφά.

Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ ο εισαγγελέας ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.

Δείτε το trailer με το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της Ελίας»

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία