Φάρμα: Αποχώρηση ΣΟΚ σήμερα από την βίλα-Ετοιμαστείτε για ΜΕΓΑΛΗ ανατροπή!

Συνεχίζονται τα φάουλ με το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και την αποτυχημένη προσπάθεια του Σάκη Τανιμανίδη στη θέση του παρουσιαστή.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σκηνές με τον γραφικό πλέον Τζώρτζογλου, τον οποίον παρουσιάζουν σαν την καρικατούρα του παιχνιδιού για να γελάσει ο κόσμος και να γράψουν τα sites…

Mπορεί να κυκλοφορεί από το πρωί ότι η Μαρία Τοτόμη είναι αυτή που αποχωρεί απόψε (και το λέμε για αυτό το έρημο 16% που εξακολουθεί και βλέπει αυτό το πρόγραμμα)…

…αλλά η αλήθεια είναι ότι γελάμε με την υπόθεση Τάσος Ξιαρχός. Ο ΑΝΤ1 στέλνει Δελτίο Τύπου για να τον καλωσορίσει στο ριάλιτι και την ίδια στιγμή ο ίδιος – μέσα από τα social media – γιορτάζει από τον καναπέ του σπιτιού του, τα γενέθλιά του.

Κι αυτό γιατί ο Τάσος έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς, επειδή τον υποδέχτηκαν με όχι και τόσο μεγάλη θέρμη αλλά και επειδή του ανέθεσαν το ρόλο του… υπηρέτη!

 

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.