Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Κλείστε το Twitter και το Instagram της κ. Λατινοπούλου τώρα»

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά για την Σοφία Μουτίδου και την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Με αφορμή το νέο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τα τελευταία κατακριτέα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα και τα κιλά της, στο Πρωινό οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά. Η Φαίη Σκορδά είπε την γνώμη της με ειλικρίνεια παρότι είχε καλέσει και την ίδια την Λατινοπούλου πέρσυ στην εκπομπή της.

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; «Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις»; Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου παρακαλώ. αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε στη συνέχεια σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία