Εύη Βατίδου: Μας δείχνει να μάθουμε πως να κάνουμε μπότοξ στο προσωπό μας

Εύη Βατίδου: Το πρώην μοντέλο έκανε μπότοξ και ανέβασε σχετικό βίντεο στο TikTok.

H Εύη Βατίδου έχει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Instagram και έτσι αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως κάνει μπότοξ στο πρόσωπο της και μένει νέα και φρέσκια. Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε  στο TikTok.

Με πλάνα μέσα από το ιατρείο η ίδια ενημέρωσε τους φίλους της για την θεραπεία που ακολούθησε και έδειξε τα σημάδια στο πρόσωπό της.

«Λοιπόν γιατρέ, φαίνεται εδώ το μπότοξ που είναι σαν με τσίμπησε μια σκνίπα. Φαίνεται εδώ το που μου είπες τέσσερα εγώ είδα δύο…Δεν ξέρω, δεν ξέρω», λέει η Εύη Βατίδου στο γιατρό της με εκείνον να της απαντά: «Εγώ έκανα ότι μπορούσα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Εύη Βατίδου αποκαλύπτει τι κάνει για να διατηρείται φρέσκια! Και στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία την ώρα που ο δερματολόγος της έκανε την ένεση μπότοξ.

@evi_vatidou♬ πρωτότυπος ήχος – Evi Vatidou

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία