Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στη σειρά θα βρεις τον δάσκαλό σου ως βασική πρωταγωνίστρια, δεν πληρώθηκα καθόλου καλά»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η ηθοποιός μίλησε για την πετυχημένη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» που την έκανε ευρέως γνωστή

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πήγε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε την περίοδο, που πρωταγωνιστούσε στη πετυχημένη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» που την έκανε ευρέως γνωστή στη τηλεόραση. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειρά, καθώς και στα χρήματα που πήρε τότε.

Όπως ανέφερε, αν και ήταν η βασική πρωταγωνίστρια, δεν αμείφθηκε καλά

«Ως βασική πρωταγωνίστρια της σειράς, δεν αμείφθηκα καθόλου καλά, γιατί αυτή τη σειρά δεν την πίστευε καθόλου το κανάλι. Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα την πρώτη χρονιά», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Την επόμενη χρονιά ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και ο μισθός της αυξήθηκε

«Προς τιμήν τους, το Στούντιο ΑΤΑ και ο Βαγγέλης Κουτελιδάκης, την επόμενη χρονιά, μου τριπλασίασαν σχεδόν, τον μισθό μου», είπε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατά τη γνώμη της η επιτυχία, που γνώρισε η σειρά έχει να κάνει με το σενάριο, στο οποίο βασιζόταν.

«Μια μαθήτρια ερωτεύεται τον δάσκαλό της. Πολλά παιδιά ταυτίστηκαν με αυτό», ανέφερε.

Εξήγησε μάλιστα, πως ο κόσμος είχε αγαπήσει τόσο πολύ την ηρωίδα της, που ακόμα και στον δρόμο τη ρωτούσαν τι θα συμβεί με τη «Μαρίζα» και τον «Ποντίκη».

«Ακόμα κι όταν πήγα στο νοσοκομείο για έναν πόνο, που με είχε πιάσει στο στομάχι, ο γιατρός δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημά μου. Ήθελε να μάθει τι θα γίνει στη σειρά», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Ο ρόλος της Μαρίζας με ακολουθεί ακόμα και χαίρομαι που μιλάνε ακόμα για αυτόν τον ρόλο».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία