Ευαγγελία Αραβανή: Η αξέχαστη φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Η αξέχαστη φωτογραφία που μας έδειξε το στήθος της

Η Ευαγγελία Αραβανή διαθέτει μια αξεπέραστη γοητεία που κάνει πολλούς να χάνουν τα λόγια τους. Η προσωπικότητά της μαζί με την εξωτερική παρουσία της, την καθιστούν και όχι άδικα ως μια από τις πιο γνωστές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Η Ευαγγελία μετράει χρόνια στον κόσμο της μόδας, αλλά έχει κάνει και τις απόπειρές της στην τηλεόραση…με τον φακό τηλεοπτικό και φωτογραφικό να τη λατρεύουν και να την…αποθεώνουν…σε κάθε εμφάνισή της… Πολλοί ακόμα παραμιλούν, όταν αναπολούν τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις που έχει κάνει στον «τηλεοπτικό» αέρα και σίγουρα της δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» χωρίς περιστροφές και δικαιολογίες.

Ακόμα κι εκτός πλατό…χαρίζοντας μοναδικά φωτογραφικά όσο και αποκαλυπτικά στιγμιότυπα…που ακόμα αναστατώνουν τις αισθήσεις πολλών αρσενικών…

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει πραγματοποιήσει και φωτογραφίσεις που έχουν τραβήξει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού.

Δείτε την φωτογραφία

Πρόσφατα το όνομά της ακούστηκε και για πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

pagenews.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία