ΕΡΤ: Η μεγάλη συνεργασία με τη Nova συνεχίζεται-Ετοιμαστείτε για νέες αλλαγές…

Το πλήρες μενού της κρατικής τηλεόρασης αποκτά η συνδρομητική πλατφόρμα της Forhnet μετά την επιβεβαίωση και επέκταση της μεταξύ τους σύμβασης για την αναμετάδοση των προγραμμάτων της ΕΡΤ μέσα από την πλατφόρμα της Nova.

Η σύμβαση ανανεώθηκε για το 2021 – 2022, με δικαίωμα επέκτασης για έναν χρόνο ακόμη, και εντάσσει στη μετάδοση του μπουκέτου της ΕΡΤ τη δορυφορική ERT World (βρίσκεται σε τροχιά σημαντικών αλλαγών με διευθυντή τον Κώστα Μαχαίρα) με ελεύθερο σήμα αλλά και τη ραδιοφωνική «Φωνή της Ελλάδας».

Επίσης εντάσσεται ως επιλογή στο μενού της Nova το ΕΡΤFlix.

Η σύμβαση είναι μεικτή και προβλέπει αντάλλαγμα ύψους 75.000 ευρώ για το 2021 150.000 ευρώ για το 2022, διαφημιστικό ανταλλακτικό χρόνο αξίας 275.000 ευρώ για το πρώτο έτος και 1200.000 ευρώ για το δεύτερο.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)