Εριέττα Κούρκουλου: Χορεύει με δάκρια στα μάτια με τον συζυγό της

Εριέττα Κούρκουλου: «10 χρόνια… δυσκολίες, χαρές, στεναχώριες και επιτυχίες, αλλά πάνω από όλα ΑΓΆΠΗ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου στην SGS. Για πάντα μαζί»

Η Εριέττα Κούρκουλου και η ομάδα του SGS πραγματοποίησαν το Σάββατο για τρίτη συνεχή χρονιά το “SGS Pet & Family Festival” ένα φεστιβάλ που έχει σχέση με τον vegan τρόπο ζωής αλλά και τα αδέσποτα κατοικίδια.

Στην εορταστική αυτή ημέρα, με την SGS ήταν και τραγουδιστής και τραγουδοποιός Διονύσης Σχοινάς και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy οι οποίοι χάρισαν στο κοινό και τους τετράποδους φίλους μας ένα μοναδικό μουσικό πάρτι με πολλές επιτυχίες και χορό.

Λίγο πριν τη λήξη της συναυλίας, η Εριέττα Κούρκουλου και όλη η ομάδα τoυ SGS ανέβηκαν πάνω στη σκηνή ενώ μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης.

Όπως θα δεις και στα βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram η συγκίνησή της ήταν έντονη ενώ ο αγαπημένος της βρισκόταν δίπλα της να την αγκαλιάζει και να τη συγχαίρει για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα με την ομάδα της.

«10 χρόνια… δυσκολίες, χαρές, στεναχώριες και επιτυχίες, αλλά πάνω από όλα ΑΓΆΠΗ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου στην SGS. Για πάντα μαζί» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στα βίντεο που δημοσίευσε.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία