Έλλη Κοκκίνου για Καίτη Γαρμπή: «Θα μπορούσαμε να τραγουδάμε σε μαγαζί μαζί»

Έλλη Κοκκίνου για Καίτη Γαρμπή: «Δεν αποκλείω ντουέτο – Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν»

Για το ενδεχόμενο να τραγουδάνε μαζί σε νυχτερινό μαγαζί με την Καίτη Γαρμπή μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Κοσμοράδιο 95,1. Η τραγουδίστρια μάλιστα, μίλησε και για την άγνωστη συμμετοχή της στο  διαγωνισμό της Eurovision.

«Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Τάσου Ριζόπουλου αρχικά, η Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν θα ήθελα ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με φώναξε στο γραφείο της ΕΡΤ ο Τζόνυ Καλημέρης και μου λέει πας Eurovision με τραγούδι του Φοίβου και του λέω είμαι έγκυος μην το πείτε πουθενά δεν μπορώ να πάω. Δεν αποκλείω να ξανά ερωτευθώ και να μπω σε μια σχέση, είμαι μόνη. Με το bullying το έχουμε πάει στην άλλη άκρη. Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε. Και αυτό είναι bullying. Φοβάσαι πλέον να πεις κάτι που δεν θα αρέσει στους πολλούς», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία