Έλλη Κοκκίνου: Έκλεισε τα 52 και βάζει νέους στόχους στην προσωπική της ζωή

Έλλη Κοκκίνου: Πιο ξανθιά από ποτέ και χαμογελαστή ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν χρόνια πολλά

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έγινε 52 ετών και πέρασε μια καλοκαιρινή βραδία παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Με μία ανάρτησή της στο Instagram η τραγουδίστρια πόζαρε χαμογελαστή με την τούρτα της, βάζοντας ένα κερί με τον αριθμό πέντε και δύο ακόμη μικρά κεράκια. Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι την ευχήθηκαν τα ομορφότερα πράγματα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλλη Κοκκίνου έγραψε:

«Άλλος ένας χρόνος πέρασε κι εγώ δέχτηκα ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τις ευχές σας. Σπουδαίο πράγμα να δέχεσαι ευχές από ανθρώπους που δε γνωρίζεις προσωπικά και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους σας. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος, μητέρα, φίλη, καλλιτέχνης, γυναίκα! Πιστεύω ότι και φέτος κάτι κατάφερα… Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς! Σας ευχαριστώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία