Ελίζαμπεθ Τέιλορ: «Παντρέψου κάποιον που σε βλέπει ως το δώρο του Θεού στην ανθρωπότητα»

Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον της χάρισε μερικά από τα πιο εκλεκτά κοσμήματα στον κόσμο. Ο Ρίτσαρντ καταλάβαινε ότι η κύρια γλώσσα αγάπης της Ελισάβετ ήταν τα εντυπωσιακά κοσμήματα .

Η Ελισάβετ ήταν μια οικονομικά αυτάρκης γυναίκα δεν χρειαζόταν κάποιον άντρα για να την συντηρεί. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα σημαντικά κομμάτια της συλλογής της δεν τα είχε αγοράσει η ίδια. Η λατρεία της για τους γιγάντους πολύτιμους λίθους τους ήταν το τέλειο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει ένας σύντροφος.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον χάρισε στην Ελισάβετ μερικά από τα πιο εκλεκτά κοσμήματα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του διαμαντιού Taylor-Burton (με 69 καράτια), του διάσημου διαμαντιού Ταζ Μαχάλ, του δαχτυλιδιού με κονιάκ Burton, και μια μυριάδα άλλων πολύτιμων λίθων. Ο Ρίτσαρντ καταλάβαινε ότι η κύρια γλώσσα αγάπης της Ελισάβετ ήταν τα εντυπωσιακά κοσμήματα – και έβλεπε τον ερωτά του να χαμογελά από ευτυχία.

Έλεγε χαρακτηριστικά για εκείνη: «Ξέρω ότι θα μπορούσα να σου αγοράσω ένα στολίδι των 10 δολαρίων για τα μαλλιά σου ή ένα κολιέ Van Cleef & Arpels 10.000 δολαρίων για να φορέσεις στο λαιμό σου και στα μάτια σου θα έβλεπα την ίδια εκτίμηση. Μου αρέσει απλώς να παρακολουθώ το χαμογελό σου και γι’ αυτό σου δίνω κοσμήματα».

Για την Ελισάβετ, δεν αφορούσε ποτέ το μέγεθος ή το κόστος, αλλά το μήνυμα αγάπης που συνδέεται με τα δώρα που εκτιμούσε.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία