Ελίφ – Επεισόδιο 2006: Η Χουμεϊρά βρίσκει τηλεφωνεί στον Λεβέντ έτοιμη να ομολογήσει τον έρωτά της

Ελίφ – Επεισόδιο 2006: Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει.

Ο Λεβέντ αφήνει τη δουλειά του εξαιτίας του λάθους της Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά αισθάνεται μοναξιά και δεν μπορεί να καλύψει το κενό, που προέκυψε από την αποχώρηση του Λεβέντ. Πράγματι, και οι δύο υποφέρουν γιατί τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο, είναι πολύ δυνατά. Η Χουμεϊρά βρίσκει το κουράγιο και τηλεφωνεί στον Λεβέντ έτοιμη να ομολογήσει τον έρωτά της.

Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει. Όμως από την άλλη νιώθει χαρούμενη επειδή οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, ο Μαχίρ και η Ασλί, είναι πάντα στο πλευρό της και δεν της επιτρέπουν να χάσει την ελπίδα της. Από την άλλη, η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι η Μελέκ είναι νεκρή τώρα. Όταν όμως συναντά τη Φικρέτ και την ακούει, η χαρά της γίνεται πάλι οργή.

Η επόμενη μέρα είναι η μέρα της δίκης και η Φικρέτ είναι αποφασιμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Επιπλέον, ο Μαχίρ δεν υποστηρίζει πια την Κιγιμέτ και γνωρίζει τα κόλπα της μητέρας του. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα επικρατήσει η δικαιοσύνη. Εν τω μεταξύ, ο Τουφάν βάζει κακές ιδέες στο κεφάλι του Εμιρχάν και ο μικρός σχεδιάζει να κλέψει τις ερωτήσεις των εξετάσεων από τον Σαφάκ!

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία