Ελίφ – Επεισόδιο 2004: Η Τσιτέκ και η Γκαρίς βοηθούν τη Μελέκ για άλλη μια φορά

Ελίφ – Επεισόδιο 2004: Η Φιντάν ανησυχεί καθώς ο Κιγιμέτ της είχε πει να μην τη σκοτώσει, πριν της κάνει τη ζωή αφόρητη

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Τσιτέκ και η Γκαρίς βοηθούν τη Μελέκ για άλλη μια φορά και εκείνη τηλεφωνεί στην Ελίφ.

Ο Μαχίρ στέλνει στην Ελίφ ένα τηλέφωνο με την Ασλί. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη επειδή θα μιλήσει με τη μητέρα της. Η Τσιτέκ και Η Γκαρίς βοηθούν τη Μελέκ για άλλη μια φορά και εκείνη τηλεφωνεί στην Ελίφ. Αλλά δυστυχώς η Φιντάν πιάνει τη Μελέκ ενώ μιλάει με την Ελίφ στο τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια του καυγά τους, η Φιντάν σπρώχνει τη Μελέκ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της. Η Μελέκ έχει εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Φιντάν ανησυχεί καθώς ο Κιγιμέτ της είχε πει να μην τη σκοτώσει, πριν της κάνει τη ζωή αφόρητη. Η Φιντάν τηλεφωνεί στην Κιγιμέτ και της εξηγεί τι συνέβη. Η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη με τα άσχημα νέα για τη Μελέκ. Στη συνέχεια η Κιγιμέτ βρίσκει την Ελίφ να έχει στα χέρια της το τηλέφωνο και το σπάει. Η Ελίφ χάνει την ελπίδα της για άλλη μια φορά.

Ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Μελέκ νοσηλεύεται και νιώθουν απόγνωση όταν μαθαίνουν τα άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας της. Μια αγωνιώδης αναμονή ξεκινά στο νοσοκομείο ενώ η Ελίφ κλαίει μόνη της στην έπαυλη επειδή της λείπει η μητέρα της, χωρίς να γνωρίζει τι της έχει συμβεί. Ο Λεβέντ θάβει την αγάπη του για τη Χουμεϊρά στην καρδιά του και αποφασίζει να εγκαταλείψει τη δουλειά του στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά νιώθει απογοητευμένη και πληγωμένη για άλλη μια φορά

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία