Ελίφ – Επεισόδιο 1099: Ο Εμιρχάν παριστάνει τον άρρωστο και όλοι ανησυχούν

Ελίφ – Επεισόδιο 1099: Ο Τουφάν συναντάει τον Εμιρχάν και τον πηγαίνει να μάθει σκοποβολή.

Ο Εμιρχάν παριστάνει τον άρρωστο και όλοι ανησυχούν. Τους διώχνει όλους από το δωμάτιο του και στη συνέχεια το σκάει για να πάει να συναντήσει τον πατέρα του. Η Φιντάν λείπει από το κελί και όλες οι φυλακισμένες νιώθουν λίγο ελεύθερες, τρώνε και λένε αστεία ενώ γράφουν και γράμματα στους αγαπημένους τους με την ησυχία τους.

Ο Μαχίρ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ σχετικά με τον Ταρίκ και καταστρώνει ένα σχέδιο. Συναντάει τη δικηγόρο της Μελέκ και υποδεικνύει τον Ταρίκ ως υπεύθυνο για τις ψευδείς κατηγορίες κατά της Μελέκ. Ο Μαχίρ ρίχνει όλες τις ευθύνες στον Ταρίκ και η δικηγόρος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία.

Η Φιντάν επιστρέφει στο κελί και αμέσως αρχίζει να μηχανορραφεί εις βάρος των άλλων κρατουμένων μαζί με τη βοήθεια πάντα της Νεσρίν. Καταστρέφει τα γράμματα μιας κρατούμενης ενώ κλέβει και το γράμμα της Μελέκ και αφού την κοροϊδεύει για όσα γράφει στη συνέχεια το σκίζει. Η Κιγιμέτ κλέβει και εκείνη το γράμμα της Ελίφ και για άλλη μια φορά μητέρα και κόρη δεν μπορούν να επικοινωνήσουν.

Ο Τουφάν συναντάει τον Εμιρχάν και τον πηγαίνει να μάθει σκοποβολή. Ο μικρός κρατάει όπλο για πρώτη φορά στη βολή του και τραυματίζει τον ώμο του από τη δύναμη της εκπυρσοκρότησής. Την ίδια ώρα η Ζουλιντέ ανακαλύπτει πως ο Εμιρχάν το έχει σκάσει. Ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως ο Εμιρχάν είναι με τον Τουφάν και πηγαίνει να τον βρει.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία