Ελίφ – Επεισόδιο 1094: Η Ασλί και η Ελίφ κάθονται σε παιδικά καρεκλάκια στο νοσοκομείο

Ελίφ – Επεισόδιο 1094: «Είσαι πολύ δυνατό κορίτσι», λέει η πρώην δασκάλα. – «Το ξέρεις, έτσι δεν είναι; Έχετε περάσει δύσκολα πράγματα, αλλά εξακολουθείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας.

Η Χουμέιρα τηλεφωνεί στον αδερφό της. «Υπάρχουν νέα για την Ελίφ;» – ρωτάει. «Συγγνώμη, ξέχασα να σας ενημερώσω. Η Ελίφ ήρθε στο νοσοκομείο», απαντά ο Κερέμ. «Μην ανησυχείς, είναι καλά. Είμαι μαζί της τώρα». Γιατί δεν μας το είπες νωρίτερα; Χάσαμε τα μυαλά μας εδώ». «Λυπάμαι πραγματικά, αδερφή. Το ξέχασα τελείως λόγω των συναισθημάτων μου». «Εντάξει, είναι σημαντικό να είναι καλά». “Αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε στο δρόμο μας, θα πρέπει να είμαστε σπίτι σε μισή ώρα». «Εντάξει, σε περιμένουμε. Και η Καρδιά; Τι γίνετε μαυτή?”. «Υπάρχουν μερικές αλλαγές, αλλά θα το συζητήσουμε όταν φτάσω εκεί».

Η Ασλί και η Ελίφ κάθονται σε παιδικά καρεκλάκια στο νοσοκομείο. «Είσαι πολύ δυνατό κορίτσι», λέει η πρώην δασκάλα. – «Το ξέρεις, έτσι δεν είναι; Έχετε περάσει δύσκολα πράγματα, αλλά εξακολουθείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία