Ελίφ – Επεισόδιο 1093: Υπό την επίδραση της φωνής του κοριτσιού, η Μελέκ ξυπνά από το κώμα

Ελίφ – Επεισόδιο 1093:Ο Leman και η Jülide ετοιμάζουν ένα κέρασμα για τους καλεσμένους. Παρατηρούν ότι το φαγητό έχει μειωθεί.

Απελπισμένος για τον Κερέμ, ενημερώνει την Άσλα για την εξαφάνιση της Ελίφ. Στο μεταξύ, το κορίτσι ψάχνει τρόπο να φτάσει στη Μελέκ. Τελικά, καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Μαχίρ, ο οποίος τη φέρνει στο νοσοκομείο. Η Asli και ο Kerem βρίσκονται επίσης στις εγκαταστάσεις. Βλέποντας τον Κερέμ, το κοριτσάκι φοβάται ότι θα την πάρει πίσω στην έπαυλη.  Ο Leman και η Jülide ετοιμάζουν ένα κέρασμα για τους καλεσμένους. Παρατηρούν ότι το φαγητό έχει μειωθεί.

Ελίφ – Επεισόδιο 1093

Εν τω μεταξύ, ο Εμιρχάν φροντίζει τον άρρωστο Τουφάν. Ο τελευταίος χειραγωγεί το αγόρι λέγοντάς του ψεύτικες ιστορίες για το πόσο στοργικός πατέρας ήταν. Ένας συγκινημένος Emirhan καλεί τον Tufan μπαμπά για πρώτη φορά. Η Ελίφ καταφέρνει να πείσει τους χωροφύλακες να την αφήσουν να μπει στη μητέρα της. Υπό την επίδραση της φωνής του κοριτσιού, η Μελέκ ξυπνά από το κώμα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία