Ελίφ – Επεισόδιο 1089: Στο Τμήμα καταφθάνουν και η Ματζιντέ με τα παιδιά της

Ελίφ – Επεισόδιο 1089: Η μικρή, πληγωμένη, δεν θέλει να πλησιάσει τους Χακτανίρ και κρύβεται στην αγκαλιά της Ασλί

Στο Τμήμα καταφθάνουν και η Ματζιντέ με τα παιδιά της οπου η Ματζιντέ διαφωνεί με την κίνηση του γιου της να καταγγείλει τη Μελέκ και πιστεύει ότι πρέπει να της δώσουν μια ευκαιρία να παρουσιάσει τα γεγονότα από τη δική της πλευρά. Ωστόσο, μετά τις δύο επισκέψεις που ήδη δέχτηκε η άτυχη γυναίκα, ο αστυνόμος δεν τους επιτρέπει να τη δουν.

Ελίφ – Επεισόδιο 1089

Η Ματζιντέ παρατηρεί από μακριά την Ελίφ. Η μικρή, πληγωμένη, δεν θέλει να πλησιάσει τους Χακτανίρ και κρύβεται στην αγκαλιά της Ασλί. Εκτός ελέγχου, ο Μαχίρ εισβάλλει στην έπαυλη και ξεκαθαρίζει στη μητέρα του ότι θα κάνει τα πάντα για να αθωωθεί η Μελέκ. Η Κιγμέτ όμως δεν πτοείται: «Δεν θα σε αφήσω στα χέρια μιας υπηρέτριας. Εξαιτίας σου είναι φυλακή. Αν δεν την ερωτευόσουν, τώρα θα ήταν έξω» του απαντά με θράσος και τον αφήνει άφωνο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία