Ελένη Κρίτα για Μίμη Χρυσομάλλη: «Θέλαμε πάντα να κάνουμε μία κόρη, συνεχώς όμως το αναβάλλαμε»

Ελένη Κρίτα για Μίμη Χρυσομάλλη: «Η μητέρα μου δεν ενέκρινε το σύζυγο μου, επειδή ήταν διαζευγμένος και 20 χρόνια μεγαλύτερος μου»

Η Ελένη Κρίτα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρώτο γάμο της, τις κρίσεις που πέρασε με τον ερχομό του γιου της, ενώ τόνισε ότι ο χαμός του Μίμη Χρυσομάλλη, την έκανε να νιώθει «ανάπηρη». Aκόμη, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι, μεγαλώνει την 12χρόνη εγγονή της και έγινε ξανά «μαμά» σε μεγαλύτερη ηλικία, αφού έφγε από την ζωή η νύφη της.

«Έχασα τον πάτερα μου όταν ήμουν δέκα ετών. Η έλλειψή του πάτερα ίσως ήταν η αιτία που διάλεγα μεγαλύτερους άντρες. Η μητέρα μου δεν ενέκρινε το σύζυγο μου, επειδή ήταν διαζευγμένος και 20 χρόνια μεγαλύτερος μου».

«Ο ερχομός του γιου μας δυσκόλεψε το γάμο μου. Όποιος λέει ότι το πρώτο παιδί δεν επηρεάζει πολύ μία σχέση, λέει ψέματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, αναφέρθηκε στον ηθοποιό, Μιμή Χρυσομάλλη, με τον οποίο ήταν ζεγάρι για 18 χρόνια και μέσα σ’ όλα, εξήγησε γιατί οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν

«Με το Μίμη Χρυσομάλλη δεν παντρευτήκαμε, γιατί θέλαμε να μην υπάρχει σιγουριά. Αφήναμε την πόρτα πάντα μισάνοιχτη. Με τον Μιμή θέλαμε πάντα να κάνουμε μία κόρη. Συνεχώς όμως το αναβάλλαμε», δήλωσε η Ελένη Κρίτα.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στην τραγική απώλεια του συντρόφου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2004, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

«Όταν χάνεις το άλλο σου μισό, νιώθεις «ανάπηρος». Δεν μπορείς να πιεις ούτε καφέ, γιατί τον πίνατε μαζί. Σε επόμενες σχέσεις δεν βλέπεις τον άλλον σαν μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Θέλεις άπλα να επαναλάβεις ό,τι είχες ζήσει», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Κλείνοντας, μίλησε για την 12χρόνη εγγονή της, την οποία μεγαλώνει η ίδια μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας της

«Όταν είσαι νέος είναι διαφορετικό. Τώρα έχεις άλλη ευθύνη. Όταν παίζεις τον ρόλο της μαμάς, βλέπεις τα λάθη που έχεις κάνει παλιά. Τώρα προσπαθείς να κρατήσεις άλλες ισορροπίες. Πολλές φορές δίνουμε στα παιδιά μας αυτό που θα θέλαμε εμείς και όχι αυτό που πρέπει. Δεν θα έδινα καμία συμβουλή σε έναν γονιό», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία