Ελένη Καστάνη: «Τιμωρήθηκα πολύ που έκανα στον ΑΝΤ1 Τα Κορίτσια του μπαμπά»

Ελένη Καστάνη: Η ηθοποιός αποκάλυψε και ποιες τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες απέρριψε

H αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Δευτέρα του Πάσχα. Μεταξύ άλλων μίλησε για την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που είχε αρνηθεί να παίξει αλλά και την τιμωρία που δέχτηκε.

Ειδικότερα είπε για τις απορρίψεις:

«Είχα πάντα ένστικτο αν πάει μια σειρά, διαβάζοντας το σενάριο. Απέρριψα και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες. Απέρριψα το 50 – 50 που μου είχαν κάνει πρόταση στην αρχή αλλά στη διανομή των ρόλων ήταν μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες. Δεν μου είπαν τους συγκεκριμένους που έπαιξαν, δηλαδή ο Μπουλάς, ο Χαϊκάλης κι ο Φιλιππίδης. Είπα μήπως δεν ταιριάζουμε ηλικιακά και μετά όταν είδα το τρέιλερ είπα α γιατί δεν μου είπαν ξανά» ανέφερε η Ελένη Καστάνη.

«Τιμωρήθηκα πολύ που έκανα εδώ στον ΑΝΤ1 «Τα Κορίτσια του μπαμπά» και δεν είχα κάνει το «Λατρεμένοι Γείτονες» στο Mega. Είμαι η μόνη από τις κωμικούς ηθοποιούς, που δεν έχω παίξει σε ξένο format» συμπλήρωσε η Ελένη Καστάνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία