Ελένη Φουρέιρα: Διακοπές στο Λονδίνο για το Πάσχα

Ελένη Φουρέιρα: Ταξίδια αναψυχής στο Λονδίνο

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και σκληρά μέτρα φέτος κάνουμε πρώτο Πάσχα ελεύθερο έτσι πολλοί έφτιαξαν τις βαλίτσες τους για να ταξιδέψουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ή και στο εξωτερικό.

Μία από αυτούς είναι και η Ελένη Φουρέιρα η οποία αποφάσισε να περάσει λίγες μέρες πριν την Ανάσταση στο Λονδίνο με παρέα για Πάσχα βρετανικό σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Η ιδιαίτερα δραστήρια στα social media Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της από την απόδραση στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, περνώντας όμορφες στιγμές με παρέα στους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου.

Μάλιστα η σταρ της σύγχρονης ελληνικής pop σκηνής απόλαυσε έναν ηλιόλουστο καιρό, πράγμα σπάνιο στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, ενώ φωτογραφήθηκε με άνετο, ανοιξιάτικο ντύσιμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία