Έλενα Τσαβαλιά: Η ηθοποιός είχε γενέθλια και ΤΡΕΛΑΝΕ τους πάντες! Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι!

Πριν απο λίγες ημέρες η Έλενα Τσαβαλιά είχε γενέθλια και κατάφερε να αναστατώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές με μια φωτογραφία της.

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της νέας τηλεοπτικής χρονιάς αφού τη βλέπουμε μαζί με το σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Η Έλενα Τσαβαλιά, την οποία έχουμε γνωρίσει από τη συμμετοχή της σε βιντεοταινίες του 1980, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της αλλά και με το γυμνασμένο και καλοσχηματισμένο της σώμα!

Να πούμε ότι η ηθοποιός πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου, συμπλήρωσε το πεντηκοστό έτος της ηλικίας της, αφού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου